MENTENANTA

mentenanta bucuresti

MENTENANTA BUCURESTI

Serviciile noastre de mentenanta se adreseaza in special societatilor comerciale care nu dispun de personal propriu de intretinere.

Folosind serviciile oferite de firma noastra reduceti cheltuielile, aveti certitudinea unor interventii prompte si eficiente intr-un timp scurt, garantia unor lucrari efectuate cu profesionalism si seriozitate de catre personal calificat si autorizat.

Prin abonamentele de mentenanta incheiate cu firma noastra scapati de grija de a cauta de urgenta un electrician autorizat sau un instalator sanitar atunci cand aveti o defectiune sau o avarie la sediul dvs si aveti certitudinea ca in cel mai scurt timp posibil ne vom deplasa pentru a solutiona problema.

Dispunem de personal calificat si bine instruit: electricieni autorizati de catre ANRE si instalatori sanitari profesionisti pregatiti sa intervina prompt la solicitarea dvs.

Asiguram urmatoarele servicii de mentenanta:
– instalatii electrice
– instalatii sanitare
– instalatii termice
– amenajari interioare
– amenajari exterioare
– reparatii mobilier, usi, ferestre

Printre clientii nostri cu care avem incheiate in prezent contracte de mentenanta in Bucuresti se numara clinicile HIPERDIA si KILOSTOP, magazinele OPTIBLU si KLARMANN, gradinitele ARMONIA MONTESSORI, restaurantele RUSTIC si TRATTORIA PER TUTTI, iar printre clientii cu care am avut in trecut contracte semnate s-au numarat AREKO SECURITY, POLICLINICA VITAN, ESRI ROMANIA SA, SOUTHERN PROPERTIES SRL, etc.

Putem asigura servicii de intretinere tehnica in Bucuresti si Ilfov pentru magazine, clinici, spitale, cabinete medicale, cladiri de birouri, sedii de firme, ambasade, gradinite, scoli, fundatii, institutii de stat, blocuri, ansambluri rezidentiale si chiar persoane fizice.

Preturile pentru contractele de mentenanta incheiate cu noi incep de la suma de 100 lei/locatia si variaza in functie de numarul interventiilor lunare, programul de lucru, natura lucrarilor, suprafata pe care va desfasurati activitatea, istoricul de client, etc.

Pentru o oferta detaliata sunati la telefon 0770370506 sau trimiteti o cerere de oferta la adresa de e-mail: contact@instalatii-electrice.bucuresti.ro