MENTENANTA

mentenanta bucuresti

MENTENANTA BUCURESTI

Servicii mentenanta Bucuresti. Serviciile noastre de mentenanta si intretinere tehnica se adreseaza in special societatilor comerciale care nu dispun de personal propriu de intretinere.

Folosind serviciile oferite de firma noastra reduceti cheltuielile, aveti certitudinea unor interventii prompte si eficiente intr-un timp scurt, garantia unor lucrari efectuate cu profesionalism si seriozitate de catre personal calificat si autorizat.

Prin abonamentele de mentenanta incheiate cu firma noastra scapati de grija de a cauta de urgenta un electrician autorizat ANRE sau un instalator sanitar.  Atunci cand aveti o defectiune sau o avarie la sediul dvs si aveti certitudinea ca in cel mai scurt timp posibil ne vom deplasa pentru a solutiona problema.

Dispunem de personal calificat si bine instruit: electricieni autorizati de catre ANRE si instalatori sanitari profesionisti pregatiti sa intervina prompt la solicitarea dvs.

SERVICIILE NOASTRE:

Asiguram urmatoarele servicii de mentenanta:
– instalatii electrice
– instalatii sanitare
– instalatii termice
amenajari interioare
– amenajari exterioare
– reparatii mobilier, usi, ferestre

Printre clientii nostri cu care avem incheiate in prezent contracte de mentenanta in Bucuresti se numara clinicile HIPERDIA si AFFIDEA, cladirea Sannio Invest, gradinitele ARMONIA MONTESSORI, etc.

Putem asigura servicii de intretinere tehnica in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in Ilfov pentru:

– magazine
– clinici medicale
– spitale
– cabinete medicale individuale
– cladiri de birouri
– sedii de firme
– ambasade
– gradinite particulare
– scoli private
– fundatii
– institutii de stat
– blocuri
– ansambluri rezidentiale
– persoane fizice

Preturile pentru contractele de mentenanta incheiate cu noi incep de la suma de 300 lei/locatia.

Pretul variaza in functie de: – numarul interventiilor lunare
– programul de lucru
– natura lucrarilor
– suprafata pe care va desfasurati activitatea
– istoricul de client

Pentru lucrarile executate de catre instalatorii si electricenii Elsatherm Service Instal SRL se acorda 12 luni garantie la manopera.

Pentru o oferta detaliata sunati la telefon 0770370506 sau trimiteti o cerere de oferta la adresa de e-mail: contact@instalatii-electrice-bucuresti.ro